Csillagjóslás
Jegyek az asztrológiában
Bolygók az asztrológiában
Házak az asztrológiában
Tanácsadás
BannerAsztrológiai tanácsadás

Az asztrológia önmagunk megismerésében segíthet minket. Minél pontosabban látjuk, milyen energiák, lelki attitűdök mozgatnak minket, annál könnyebb lesz megtalálni a számunkra legkevesebb konfliktust hordozó megnyilvánulási formákat. Ha felismerjük karakterünkből fakadó lehetőségeket és feladatokat, sorsunk útján könnyebben járhatunk.

A tanácsadás során - a pontosított születési képlet alapján - asztroanalízis segítségével feltárjuk a személyiségében és sorsában rejlő adottságokat. A beszélgetés közben közösen keresünk megoldást a felmerülő problémákra. A prognosztikai módszer segítségével a jövő tendenciáit vizsgáljuk.

A tanácsadáshoz a tanácskérő előzetes közreműködése szükséges: a főbb életeseményeket időpontokkal együtt össze kell gyűjteni, ennek segítségével lehetséges a születés időpontját, percét pontosítani (Asc. korrekció).

Személyiség- és sorselemzés

Válaszokat kap Önmagáról, személyiségjegyei és sorstendenciája alapján. Izgalmas utazás az önismeret birodalmában. A felmerült problémákra és kérdésekre keressünk megoldást. A kielemzett horoszkóp alapján 2-3 órás beszélgetés várható.

Kapcsolati tanácsadás

Kapcsolataink alakításában segíthet, ha önmagunkat és a partnerünket megismerjük. Asztrológiai módszerrel (szinasztria) összevetjük a két személyiséget, a két életutat. Megvizsgáljuk, hogyan illeszkednek, miben jók együtt, mi jelenthet nehézséget, hogyan kezeljék egymást, mi a feladat. Vissza az oldal tetejére

Gyermekhoroszkóp

A gyermek személyiségjegyeinek meghatározása. Nevelési tanácsok, tehetségfejlesztés, alkalmazható pedagógia.

Üzleti / Karrier tanácsadás

Egzisztenciális oldalról képességek, személyes adottságok és tehetségek elemzése. Munkahely-, vagy vállalkozási lehetőségek. Megvizsgáljuk, hogy az adott időszak mire nyújt lehetőséget. Vissza az oldal tetejére

Prognosztika

Több prognosztikai módszer együttes alkalmazásával, évekre lebontva a várható életesemények. Fontosabb (házasság, vállalkozás, stb.) esemény időpontjának megválasztása. (Általam elvégzett személyiségelemzés után.) 


www.csillagok.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!